Incendiu la o șură în localitatea Pomi Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea Ieri, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o șură în localitatea Pomi

Incendiu la o șură în localitatea Pomi

Incendiu la o șură în localitatea Pomi

Ieri, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură, în localitatea Pomi.

La fața locului s-au deplasat 11 pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 6 pompieri voluntari aparținând SVSU Pomi împreună cu primarul. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără.

Reacția promptă a pompierilor a salvat o bovină, două suine și propagarea incendiului la casa de locuit situată în imediata vecinătate, la aproximativ 2 metri de șură. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător. Au ars acoperișul șurii și aproximativ 5 tone de fân depozitate în interior, iar o suină a fost găsită decedată și s-au degradat utilajele agricole aflate în interiorul încăperii incendiate și pereții șurii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus