Accident rutier în Marna Nouă Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 09:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea î Ieri, în jurul orei 09:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier în Marna Nouă

Accident rutier în Marna Nouă

Accident rutier în Marna Nouă

Ieri, în jurul orei 09:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Marna Nouă.

La fața locului s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor. Ajunse la fața locului forțele profesioniste au asigurat măsurile PSI. Victima, de sex masculin, a fost trasportată cu ambulanța SMURD, în stare conștientă și cooperantă la Spitalul Municipal Carei pentru continuarea investigațiilor medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus