S-a încheiat modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată dintre Carei și Căpleni Reviewed by CD on . Cele două treceri la nivel cu calea ferată pe drumul județean dintre Carei și Căpleni au fost dotate cu semibariere automate și, totodată, s-a reușit rezolvarea Cele două treceri la nivel cu calea ferată pe drumul județean dintre Carei și Căpleni au fost dotate cu semibariere automate și, totodată, s-a reușit rezolvarea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a încheiat modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată dintre Carei și Căpleni

S-a încheiat modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată dintre Carei și Căpleni

S-a încheiat modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată dintre Carei și Căpleni

Cele două treceri la nivel cu calea ferată pe drumul județean dintre Carei și Căpleni au fost dotate cu semibariere automate și, totodată, s-a reușit rezolvarea unei probleme care persista de mai mulți ani: demontarea liniilor nefolosite. La predarea lucrărilor au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus, administratorul public al județului, Kovács Maté, reprezentanții Direcției Tehnice a Consiliului Județean, ai companiei feroviare, ai celor două primării – Carei și Căpleni, ai Poliției Rutiere, precum și ai executantului lucrărilor, GDO MOV SRL Baia Mare.

Pataki Csaba a declarat: ”Cu acest proiect s-a rezolvat o problemă care, de ani de zile, a incomodat circulația miilor de cetățeni. Consiliul Județean a modernizat tronsonul de 3,4 kilometri din DJ108C, drum județean care trece prin Căpleni din direcția municipiului Carei și ajunge la Mănăstirea Franciscană Sf. Anton de Padova. Prin modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată, circulația a devenit mai sigură, iar prin ridicarea liniilor neutilizate circulația a devenit mai comodă.

”Lucrarea recepționată astăzi este printre cele mai moderne proiecte din Regionala CFR Cluj, în valoare de 3,3 milioane lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus