Incendiu la un utilaj agricol, în localitatea Târșolț Reviewed by CD on . Ieri seara, în jurul orei 19:30, forțele dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervin Ieri seara, în jurul orei 19:30, forțele dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la un utilaj agricol, în localitatea Târșolț

Incendiu la un utilaj agricol, în localitatea Târșolț

Incendiu la un utilaj agricol, în localitatea Târșolț

Ieri seara, în jurul orei 19:30, forțele dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pentru lichidarea unui incediu, la un utilaj agricol, în localitatea Târșolț.

La fața locului s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș și un pompier voluntar aparținând SVSU Târșolț, împreună cu viceprimarul comunei Târșolț.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la compartimentul motor. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă un scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Au ars compartimentul motor și 2 anvelope și s-a degradat puntea din spate a utilajului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus