Accident rutier în localitatea Certeze Reviewed by CD on . În cursul acestei dimineți, la ora 04:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pen În cursul acestei dimineți, la ora 04:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier în localitatea Certeze

Accident rutier în localitatea Certeze

Accident rutier în localitatea Certeze

În cursul acestei dimineți, la ora 04:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Certeze.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 8 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Ajunse la fața locului forțele profesioniste au găsit victimele autoevacuate, conștiente și cooperante. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală la fața locului persoanelor implicate în accident, iar pompierii militari au asigurat măsurile PSI.

Din cele 3 victime, două au fost transportate cu ambulanța SMURD, iar una cu ambulanța SAJ la Centru de Primiri Urgențe Negrești-Oaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus