Incendiu de vegetație uscată stins de pompierii sătmăreni Reviewed by CD on . Astăzi, în jurul orei 11:30, forțele dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pe Astăzi, în jurul orei 11:30, forțele dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu de vegetație uscată stins de pompierii sătmăreni

Incendiu de vegetație uscată stins de pompierii sătmăreni

Incendiu de vegetație uscată stins de pompierii sătmăreni

Astăzi, în jurul orei 11:30, forțele dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pentru lichidarea unui incediu de vegetație uscată, la ieșire din orașul Negrești-Oaș, către localitatea Bixad.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 9 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș.Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, fiind favorizat de viteza vântului care accelera arderea spre un depozit de materiale de construcții. Forțele profesioniste au actionat prompt pentru limitarea acestuia, salvând depozitul. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă focul deschis în spații închise.

Au ars 8 pomi fructiferi și vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 80 de ari.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus