În sprijinul persoanelor fără adăpost din Satu Mare Reviewed by CD on . Alături de Fundația Maurer Alapitvány, Direcția de Asistență Socială Satu Mare a început acțiunile zilnice în care persoanele fără adăpost primesc un ceai cald Alături de Fundația Maurer Alapitvány, Direcția de Asistență Socială Satu Mare a început acțiunile zilnice în care persoanele fără adăpost primesc un ceai cald Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»În sprijinul persoanelor fără adăpost din Satu Mare

În sprijinul persoanelor fără adăpost din Satu Mare

În sprijinul persoanelor fără adăpost din Satu Mare

Alături de Fundația Maurer Alapitvány, Direcția de Asistență Socială Satu Mare a început acțiunile zilnice în care persoanele fără adăpost primesc un ceai cald și o gustare, pentru a face față mai bine temperaturilor cu minus care se înregistrează în această perioadă.

În cadrul campaniei de sprijinire a persoanelor fără adăpost ,,Un ceai fierbinte pentru oameni ca noi”, sătmărenii fără adăpost au fost consiliați pentru a veni la Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de noapte, unde au parte de condiții de viață decente, un acoperiș deasupra capului, căldură și hrană. Din păcate, unii refuză categoric această alternativă și aleg să rămână în stradă.

„Apelăm pe această cale la simțul civic al sătmărenilor adresându-le din nou rugămintea să contacteze Direcția de Asistență Socială Satu Mare la numărul de telefon: 0751200703 în situația în care cunosc cazuri de persoane fără adăpost expuse riscului de a suferi din cauza gerului”, informează reprezentanții Primăriei Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus