Trei profesoare din Satu Mare au ajuns cu bine acasă din Turcia Reviewed by CD on . Profesoarele sătmărence Erika Czumbil, Rebekka Irime și Holzli Iulia se aflau în orașul Adana în momentul celor două cutremure devastatoare din Turcia, în cadru Profesoarele sătmărence Erika Czumbil, Rebekka Irime și Holzli Iulia se aflau în orașul Adana în momentul celor două cutremure devastatoare din Turcia, în cadru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Trei profesoare din Satu Mare au ajuns cu bine acasă din Turcia

Trei profesoare din Satu Mare au ajuns cu bine acasă din Turcia

Trei profesoare din Satu Mare au ajuns cu bine acasă din Turcia

Profesoarele sătmărence Erika Czumbil, Rebekka Irime și Holzli Iulia se aflau în orașul Adana în momentul celor două cutremure devastatoare din Turcia, în cadrul unui proiect educațional, „Waterguards- Erasmus”.

Una dintre aeronavele Forțelor Aeriene Române, care a transportat în Turcia echipa de salvatori RO-USAR, le-a îmbarcat pe cele 3 profesoare la întoarcere, aterizând în siguranță aseară, pe aeroportul Otopeni.
Pompierii bucureșteni le-au dus mai departe, oprindu-se la colegii din Brașov, care le-au condus până în localitatea Nădășel, de unde profesoarele au fost preluate de către pompierii sătmăreni.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus