Accident grav produs în Satu Mare Reviewed by CD on . În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui acciden În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui acciden Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident grav produs în Satu Mare

Accident grav produs în Satu Mare

Accident grav produs în Satu Mare

În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui accident rutier petrecut în Piața Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare.

La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor).

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit 2 persoane implicate în accident, soferul autoturismului și o persoana de sex feminin (pieton) încarcerată între autoturism și un zid.
Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus