Accident mortal în Ciuperceni Reviewed by CD on . Ieri, la ora 14:46, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea și a Ieri, la ora 14:46, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea și a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal în Ciuperceni

Accident mortal în Ciuperceni

Accident mortal în Ciuperceni

Ieri, la ora 14:46, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în localitatea Ciuperceni.

La fața locului au intervenit 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu modul de terapie intensiva mobilă.
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit un autoturism ieșit în afara parții carosabile în care se afla o victimă, de sex masculin, rămasă încarcerată.
Pompierii au acționat cu accesoriile specifice pentru extragerea victimei, respectiv pentru asigurarea măsurilor PSI.

Bărbatul a fost inconștient în stop cardio-respirator, acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare la fata locului, însă în ciuda eforturilor depuse de către salvatori nu a răspuns.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus