Ghiozdane pentru copiii orfani, de la femeile democrat-liberale Reviewed by CD on . Organizația de Femei a Partidului Democrat-Liberal Satu Mare considera ca rolul femeilor in politica este si acela de a rezolva problemele sensibile, de suflet, Organizația de Femei a Partidului Democrat-Liberal Satu Mare considera ca rolul femeilor in politica este si acela de a rezolva problemele sensibile, de suflet, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ghiozdane pentru copiii orfani, de la femeile democrat-liberale

Ghiozdane pentru copiii orfani, de la femeile democrat-liberale

Ghiozdane pentru copiii orfani, de la femeile democrat-liberale

Organizația de Femei a Partidului Democrat-Liberal Satu Mare considera ca rolul femeilor in politica este si acela de a rezolva problemele sensibile, de suflet, ale comunitatii, asa cum o fac de altfel si in familie.

Strategia de activitati a organizatiei este aceea de a valorifica echipa, potentialul fiecarei femei, astfel ca la inceputul anului am stabilit actiunile pe luni calendaristice si in functie de specificul acestora , benevol, am gasit si liderii organizatori. Aceste actiuni au fost mai mult sau mai putin mediatizate, in functie de impactul asupra comunitatii, iar unele chiar am dorit sa ramana, cumva, ,”secrete”.
Actiunea programata pentru luna septembrie ,,O carte pentru suflet”, este coordonata de Petruta Gnandt. Scopul acesteia este de a dona carti copiilor care traiesc in afara familiilor, dar si copiilor din comunitati mai sarace, mai exact, bibliotecilor din aceste comune. Astfel, la inceput de an scolar, am vizitat trei case de tip familial, din Oar, Amați și Noroieni.
Am reusit sa le oferim copiilor ghiozdane, penare, trusa geometrica, caiete cu linii si patratele, plastelina, carioci, radiera, stilou, creioane colorate, liniar, pic etc.
Vizita noastra a fost benefica, nu neaparat din punct de vedere financiar, al cadourilor, cat mai ales emotional, copiii fiind foarte bucurosi de prezenta noastra, de faptul ca nu sunt uitati si cineva se gandeste si la ei. Apoi vor povesti la scoala colegilor, vor impartasi aceste momente, dar mai ales au avut ocazia sa se si manifeste, unii chiar avand curaj sa cante.
In cursul lunii septembrie vom continua actiunea de donare de carti si in alte case de tip familial si la biblioteci. Mesajul acestor actiuni dorim sa fie promovarea unei atitudini empatice, pozitive, fata de acesti copii, dar si incurajarea implicarii in activitati cetatenesti, dezvoltarea abilitatilor pentru adoptarea unei atitudini tolerante, de intelegere si sprijin pentru cei din jurul nostru.
La actiune au participat Sanda Neste, Petruta Gnadt, Edita Ghilea, Rodica Donca, Andrea Demeter, Chivulescu Ruxandra, Haiduc Sorin.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus