Deţinere de băuturi spirtoase, înafara antrepozitului fiscal, peste cantitatea permisă de lege Reviewed by CD on . În data de 03.04.2016, la ora 04.20, polițiștii din cadrul Secției Rurale Carei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit în trafic pe DN 19, un aut În data de 03.04.2016, la ora 04.20, polițiștii din cadrul Secției Rurale Carei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit în trafic pe DN 19, un aut Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deţinere de băuturi spirtoase, înafara antrepozitului fiscal, peste cantitatea permisă de lege

Deţinere de băuturi spirtoase, înafara antrepozitului fiscal, peste cantitatea permisă de lege

Deţinere de băuturi spirtoase, înafara antrepozitului fiscal, peste cantitatea permisă de lege

În data de 03.04.2016, la ora 04.20, polițiștii din cadrul Secției Rurale Carei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit în trafic pe DN 19, un autoturism care circula pe raza municipiului Carei.
La volan se afla Dumitru B. de 57 ani, din comuna Teremia Mare, judeţul Timiș, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-a constatat că acesta transporta cantitatea de 316,5 litri de băuturi spirtoase, pentru care nu existau acte de proveniență.
Cel în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de ,,deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita de 200 litri băuturi spirtoase, produse intermediare de alcool peste 300 litri”, faptă prevăzută de Legea nr. 571/2003.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus