CSM Olimpia Satu Mare s-a calificat în turul 2 al Cupei României Reviewed by CD on . CSM Olimpia Satu Mare a învins în deplasare pe CSM Sighetu Marmației cu 2-1 (1-0), în turul inaugural al Cupei României la fotbal, ediția 2023-2024. „Meci, pe c CSM Olimpia Satu Mare a învins în deplasare pe CSM Sighetu Marmației cu 2-1 (1-0), în turul inaugural al Cupei României la fotbal, ediția 2023-2024. „Meci, pe c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»CSM Olimpia Satu Mare s-a calificat în turul 2 al Cupei României

CSM Olimpia Satu Mare s-a calificat în turul 2 al Cupei României

CSM Olimpia Satu Mare s-a calificat în turul 2 al Cupei României

CSM Olimpia Satu Mare a învins în deplasare pe CSM Sighetu Marmației cu 2-1 (1-0), în turul inaugural al Cupei României la fotbal, ediția 2023-2024.

„Meci, pe care l-am câștigat în ultimul moment, dar după aspectul jocului suntem echipa care cred, că a meritat victoria. Îmi felicit băieții pentru prima victorie în primul meci oficial. Suntem un lot nou, un grup, care începem să ne cunoaștem. Poate încă nu am avut timpul necesar să reglăm niște relații de joc, să avem niște trasee clare. În cantonament foarte puțin am reușit să ne pregătim pentru acest meci. Punem accent mult pe pregătire fizică în acest cantonament. Sigur, ca această echipă, până suntem noi, va juca fiecare meci la victorie.”, a declarat antrenorul Cosmin Iuhas.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus