Contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare Reviewed by CD on . La sediul Apaserv Satu Mare, a fost semnat cel de-al zecelea contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare care vi La sediul Apaserv Satu Mare, a fost semnat cel de-al zecelea contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare care vi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare

Contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare

Contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare

La sediul Apaserv Satu Mare, a fost semnat cel de-al zecelea contract de lucrări pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Satu Mare care vizează localitățile Halmeu, Mesteacăn, Porumbești, Cidreag, Turț și Turulung.

“Ajungem cu acest proiect într-o nouă zonă frumoasă, transfrontalieră, și cred că localnicii de aici așteaptă de ani buni realizarea acestei lucrări. Această nouă investiție va deservi peste 15.000 de locuitori ai județului. Îi rog pe primari să lucreze în echipă cu executantul, altfel încât lucrarea să se încheie cât mai rapid”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Contractul face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare, Regiunea Nord-Vest, în perioada 2014-2020” în valoare totală de 990.485.533 lei fără TVA. Până la această dată, au fost semnate 10 contracte din totalul de 16.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus