Autoturism cuprins de flăcări în Satu Mare Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 15:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea u Ieri, în jurul orei 15:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism cuprins de flăcări în Satu Mare

Autoturism cuprins de flăcări în Satu Mare

Autoturism cuprins de flăcări în Satu Mare

Ieri, în jurul orei 15:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la un autoturism, în municipiul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat 6 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă a ars compartimentul motor și cauciucul din dreapta față și s-au degradat: bordul, geamurile și interiorul autoturismului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus