Incendiu la un autoturism în Satu Mare Reviewed by CD on . Ieri seara, în jurul orei 18:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichi Ieri seara, în jurul orei 18:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la un autoturism în Satu Mare

Incendiu la un autoturism în Satu Mare

Incendiu la un autoturism în Satu Mare

Ieri seara, în jurul orei 18:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 2 ofițeri,(d) prim-adjunctul inspectorului șef colonel Ulici Aurel împreună cu comandantul detașamentului colonel Moraru Bogdan, și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensivă mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat, la autoturismul parcat în fața garajului de la subsolul blocului.Pompierii au evacuat 15 adulți și 2 copii, iar proprietarul autoturismului, în vârstă de 62 de ani, care a suferit arsuri de gradul II pe 20% din suprafața corpului a fost transportat cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la compartimentul motor al autoturismului.Au ars: autoturismul în proporție de 90%, 3 geamuri ale apartamentelor de la nivelele superioare și materialele combustibile dintr-o încăpere a unui apartament situat la etajul I. S-a degradat: izolația și parțial zugrăveala de pe fațada blocului și o cameră din apartamentul situat deasupra focarului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus