Consiliul Județean Satu Mare va accesa fonduri europene pentru iluminatul trecerilor de pietoni Reviewed by CD on . Consiliul Județean Satu Mare pregătește documentația pentru depunerea unui proiect de iluminare a trecerilor de pietoni nesemaforizate de pe întreaga rețea de d Consiliul Județean Satu Mare pregătește documentația pentru depunerea unui proiect de iluminare a trecerilor de pietoni nesemaforizate de pe întreaga rețea de d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Consiliul Județean Satu Mare va accesa fonduri europene pentru iluminatul trecerilor de pietoni

Consiliul Județean Satu Mare va accesa fonduri europene pentru iluminatul trecerilor de pietoni

Consiliul Județean Satu Mare va accesa fonduri europene pentru iluminatul trecerilor de pietoni

Consiliul Județean Satu Mare pregătește documentația pentru depunerea unui proiect de iluminare a trecerilor de pietoni nesemaforizate de pe întreaga rețea de drumuri județene.
Pentru o mai bună vizibilitate a trecerilor de pietoni și reducerea riscului de accidente rutiere, vor fi montați stâlpi de iluminat în dreptul a peste 280 de treceri de pietoni, iar pentru un cost redus de funcționare vor fi folosite corpuri de iluminat cu LED. Proiectul va fi depus spre finanțare prin Programul Operațional Nord-Vest 2021-2027.
Pentru demararea acestei proiect, consilierii județeni au aprobat astăzi suma de 300.000 de lei în vederea realizării studiului de fezabilitate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus