Consiliul Județean Satu Mare implementează proiecte cu fonduri UE Reviewed by CD on . Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a avut o întrevedere cu Cseke Attila, ministrul Dezvoltării din România și cu Szijjártó Péter, minist Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a avut o întrevedere cu Cseke Attila, ministrul Dezvoltării din România și cu Szijjártó Péter, minist Rating: 0
Ești aici: Acasă » Fără categorie»Consiliul Județean Satu Mare implementează proiecte cu fonduri UE

Consiliul Județean Satu Mare implementează proiecte cu fonduri UE

Consiliul Județean Satu Mare implementează proiecte cu fonduri UE

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a avut o întrevedere cu Cseke Attila, ministrul Dezvoltării din România și cu Szijjártó Péter, ministrul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria și a participat la Forumul Economic de la Oradea.

Pentru perioada 2021-2027, România deține Autoritatea de Management pentru Programul Interreg VI – România-Ungaria, iar Consiliul Județean Satu Mare lucrează deja la aplicațiile care urmează să fie depuse. În ultima perioadă am implementat cu succes 4 proiecte Interreg, care au avut ca scop dezvoltarea județului Satu Mare cu fonduri UE.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus