Bani alocați de Consiliul Județean Satu Mare Reviewed by CD on . Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 2 milioane de lei sumele destinate lucrărilor de reparații și întreținere a drumurilor județene pentru anul 2022. Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 2 milioane de lei sumele destinate lucrărilor de reparații și întreținere a drumurilor județene pentru anul 2022. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bani alocați de Consiliul Județean Satu Mare

Bani alocați de Consiliul Județean Satu Mare

Bani alocați de Consiliul Județean Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 2 milioane de lei sumele destinate lucrărilor de reparații și întreținere a drumurilor județene pentru anul 2022. Fondurile, votate de consilieri, vor permite continuarea lucrărilor de întreținere începute în această primăvară pe rețeaua de drumuri județene.
Și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare beneficiază de o suplimentare importantă a bugetului pentru lucrările de reparații capitale. Consilierii județeni au aprobat acordarea sumei de 3,5 milioane de lei, repartizată de Ministerul Sănătății, pentru refacerea sistemelor electrice interioare de iluminat și forță.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus