Concurs de desene pentru elevi la Carei Reviewed by CD on . Directia de Cultura Carei organizeaza cu ocazia zilei de 25 octombrie un concurs de desene pentru elevii scolilor generale si licee, cu titlul: "Carei - ultima Directia de Cultura Carei organizeaza cu ocazia zilei de 25 octombrie un concurs de desene pentru elevii scolilor generale si licee, cu titlul: "Carei - ultima Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concurs de desene pentru elevi la Carei

Concurs de desene pentru elevi la Carei

Concurs de desene pentru elevi la Carei

Directia de Cultura Carei organizeaza cu ocazia zilei de 25 octombrie un concurs de desene pentru elevii scolilor generale si licee, cu titlul: “Carei – ultima brazda de pamant eliberata”.

Desenele vor fi realizate pe foi A3 bloc mare de desen care vor avea trecute la subsol numele, institutia de invatamant si clasa. Lucrarile se vor depune la Castelul Karolyi, de luni pana vineri intre orele 8-14, pana in data de 22 octombrie, la Directia de Cultura Carei Carei, 445100, Castelul Karolyi. Str 1 Decembrie nr. 1, camera 26. Desenele vor fi expuse in cadrul unei expozitii intr-o sala a castelului in perioada 25 octombrie – 31 octombrie. Premiile vor consta in carti si diplome. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul scolilor la care studiaza. Informatiile suplimentare la numarul de telefon 0261-861-481 sau la adresa de e-mail: festivalcarei@yahoo.com. Persoana de contact: Bogdan Georgescu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus