Circulaţia auto va fi restricţionată de ziua oraşului Reviewed by CD on . În perioada desfăşurării evenimentelor cu ocazia Zilelor oraşului Satu Mare va fi restricţionată circulaţia în zona centrală. Află străzile şi intersecţiile ce În perioada desfăşurării evenimentelor cu ocazia Zilelor oraşului Satu Mare va fi restricţionată circulaţia în zona centrală. Află străzile şi intersecţiile ce Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Circulaţia auto va fi restricţionată de ziua oraşului

Circulaţia auto va fi restricţionată de ziua oraşului

Circulaţia auto va fi restricţionată de ziua oraşului

În perioada desfăşurării evenimentelor cu ocazia Zilelor oraşului Satu Mare va fi restricţionată circulaţia în zona centrală. Află străzile şi intersecţiile ce vor trebui ocolite.

Începând de sâmbătă, 1 iunie ora 5.00 până luni 3 iunie, ora 5.00, se interzice accesul în Piaţa Libertăţii :
– de la intersecţia Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Gheorghe Doja
– pe strada 1 Decembrie 1918 de la intersecţia cu strada Gheorghe Doja
– pe strada Horea în totalitate
– pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Iuliu Maniu spre Hotel Aurora
– pe strada Păstrăvului de la intersecţia cu Petru Bran
– pe strada Decebal colţ cu strada Micu Klein
– pe strada Al. I. Cuza până la intersecţia cu străzile Gheorghe Lazăr şi Mihai Eminescu

Pentru evitarea incidentelor pe timpul tragerii focului de artificii este interzisă parcarea autovehiculelor între cele două pasarele din zona Palatului Administrativ în data de 01.06.2013.

Programul autobuselor pe raza municipiului Satu Mare în perioada 1 mai – 2 iunie

 

Liniile 1,13,15 și Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania – Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.
Vor fi stații facultative pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.
Liniile 2, 11,12 și 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.
Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard și în dreptul Catedralei Ortodoxe.
Liniile 5 și 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.
Linia 29 va avea capăt de linie la Piața nr 1.

 

Duminică va circula cursă specială gratuită pe traseul Drumul Careiului stația Lebăda – Hotelul Dana I între orele 14 – 24 cu porniri de la Lebăda la orele fixe și la 30 de minute iar de la Hotel Dana 1 la 15 și la 45 de minute.

 

Începând cu data de 1 iunie 2013 traseul liniei nr.3, Carpaţi II, str. Bariţiu se prelungeste până la Parcul Acvatic Aquastar de pe str. Gorunului.
Mulţumim pentru înţelegere!

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus