Dr. Alban, Boney M, in total 60 de artisti la Zilele Orașului. Reviewed by CD on . Zilele orașului Satu Mare vor avea loc în acest am în perioada 26-28 mai, în centru orașului Satu Mare, atât în Piața 25 Octombrie cât și în Piața Libertății. M Zilele orașului Satu Mare vor avea loc în acest am în perioada 26-28 mai, în centru orașului Satu Mare, atât în Piața 25 Octombrie cât și în Piața Libertății. M Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dr. Alban, Boney M, in total 60 de artisti la Zilele Orașului.

Dr. Alban, Boney M, in total 60 de artisti la Zilele Orașului.

Dr. Alban, Boney M, in total 60 de artisti la Zilele Orașului.

Zilele orașului Satu Mare vor avea loc în acest am în perioada 26-28 mai, în centru orașului Satu Mare, atât în Piața 25 Octombrie cât și în Piața Libertății.

Municipalitatea sătmăreană incearca ca editia din acest an, a XXI-a sa fie una a premierelor. Cea mai mare dintre ele este line-up afisat de organizatori, respectiv vedetele invitate sa urce pe scena, fiind cele mai renumite care au ajuns vreodata in municipiul Satu Mare. Boney M, Dr Alban, Andra, Voltaj, 3SudEst, Caramel,Toth Gabi, Peter Szabo Szilvia sunt doar cateva din numele care vor urca pe scena cu aceasta ocazie.
O alta premiera a acestei editii o reprezinta faptul ca orasele infratite municipiului Satu Mare vor fi invitate sa ia parte, nu doar la nivel protocolar, ci cu standuri de prezentare, urmand sa aiba o straduta a lor unde vor putea fi vizitate.
Numarul de agenti economici care vor participa cu standuri va depasi 100 si tot atatea vor fi programele artistice care vor fi.puse in scena pe cele doua scene, din centru nou si din fata hotelului Dana2.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus