Jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la Zilele Orașului Satu Mare Reviewed by CD on . Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, col. Ovidiu Popa, alături de purtătorul de cuvânt, Marius Opre, au susținut astăzi o conferință de pre Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, col. Ovidiu Popa, alături de purtătorul de cuvânt, Marius Opre, au susținut astăzi o conferință de pre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la Zilele Orașului Satu Mare

Jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la Zilele Orașului Satu Mare

Jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la Zilele Orașului Satu Mare

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, col. Ovidiu Popa, alături de purtătorul de cuvânt, Marius Opre, au susținut astăzi o conferință de presă în care au prezentat măsurile de asigurare a ordinii publice la Zilele municipiului Satu Mare, dar și bilanțul IJJ în primele luni ale acestui an.

Prioritatea IJJ Satu Mare, în acest sfârșit de săptămână, o constituie asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia Zilelor municipiului Satu Mare.
La această misiune vor participa peste 150 de jandarmi, inclusiv cei din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj Napoca.
La această misiune efectivele unităţii vor fi prezente în zonele de desfăşurare a manifestărilor pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prevenire şi combatere a faptelor ilicite.
Dispozitivele vor fi dimensionate în funcţie de afluenţa publicului la activităţile desfăşurate în zona centrală a oraşului.
Recomandări:
Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor organizate în municipiul Satu Mare, Jandarmeria face următoarele recomandări participanților :
Să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială;
În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine;
Sunt interzise orice manifestări care ar putea produce acte de încălcare a ordinii, siguranței sau publice, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, incitarea la violență publică și la manifestări obscene, contrare bunelor moravuri;
Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii;
Să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje);
Să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția;
Pentru a solicita intervenția sau sprijinul forțelor de ordine, cetățenii pot apela, numărul unic de urgență 112 sau se pot adresa direct echipajelor aflate în misiune.
De asemenea, col. Ovidiu Popa a precizat că în perioada ianurie-aprilie 2018, jandarmii sătmăreni au executat 1.575 de misiuni, au aplicat 204 avertismente scrie și 622 amenzi în valoare de 283.950 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus