Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă Reviewed by CD on . Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă, ambele investiții urmând să fie realizate prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Bază Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă, ambele investiții urmând să fie realizate prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Bază Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă

Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă

Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă
Careiul va avea o nouă bază sportivă modernă și o nouă creșă, ambele investiții urmând să fie realizate prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
Bază sportivă modernă va fi amplasată pe strada Tireamului, valoarea investiției fiind de 10,5 milioane lei. ”Această bază sportivă va avea un teren de fotbal de dimensiuni normale cu gazon sintetic, dotat cu nocturnă și o tribună cu o capacitate de 500 de locuri, plus un teren de sport de dimensiuni mai mici, cu tartran. De asemenea, va avea o clădire administrativă și o parcare”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Primăria Carei s-a înscris în programul privind construcția de baze sportive derulat de Compania Națională de Investiții și a obținut aprobarea. ”Am depus solicitarea care a fost avizată favorabil de către Federația Română de Fotbal. Investiția, în valoare de 10,5 milioane lei, va fi realizată de Compania Națională de Investiții, noi trebuie să asigurăm doar terenul, utilitățile și obținerea unor avize. Baza sportivă se va construi pe strada Tireamului, vizavi de cartierul ANL, unde Primăria deține o parcelă de zece hectare de teren”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării a anunțat că a aprobat construcția unei creșe de mici dimensiuni în Carei, în cadrul Programului național de construcție de creșe. ”Construcția noii creșe, în valoare de 12,249 milioane lei, va fi finanțată tot prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Creșa va fi una de mici dimensiuni, cu o capacitate de 40 de locuri, și va fi construită tot pe strada Tireamului”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
”Alături de numeroasele investiții în infrastructura orașului, în valoare zeci de milioane de euro pe care le-am realizat și continuăm să le realizăm prin proiecte din fonduri europene, noua bază sportivă și noua creșă vor contribui la creșterea calității vieții în Carei”, a încheiat primarul Kovacs.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus