Captură de țigări de 100 milioane de lei vechi, la Petrești Reviewed by CD on . La miezul nopții de joi spre vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Petreşti, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 19 între La miezul nopții de joi spre vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Petreşti, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 19 între Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Captură de țigări de 100 milioane de lei vechi, la Petrești

Captură de țigări de 100 milioane de lei vechi, la Petrești

Captură de țigări de 100 milioane de lei vechi, la Petrești

La miezul nopții de joi spre vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Petreşti, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 19 între localităţile Petreşti şi Pişcolt, au observat faptul că un conducător auto, la vizualizarea organelor de poliţie, a virat pe un drum comunal, unde a şi abandonat autoturismul.

Din primele verificări s-a constat faptul că în autoturism se afla o cantitate mare de ţigări, motiv pentru care autoturismul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Carei. Totodată au fost demarate activităţi specifice în vederea identificării conducătorului auto.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului s-au găsit în interiorul acestuia ţigări ambalate în 16 saci de şi 4 baxuri, rezultând la inventariere cantitatea de 200.180 fire ţigarete, de diferite mărci de provenienţă ucraineană, a căror valoare aproximativă este de 10.000 lei.
Cele 10.009 pachete de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.
În scurt timp a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un tânăr de 25 ani din Lazuri. Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni asimilate contrabandei, conf. art. 270 , alin. 3, din Legea 86/2006, activităţile fiind desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.
Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus