Sătmarul, cetatea cavalerilor Reviewed by CD on . Organizatorii celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Medieval de la Ardud au avut ideea să promoveze acest eveniment cultural deosebit şi în capitala judeţului, Organizatorii celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Medieval de la Ardud au avut ideea să promoveze acest eveniment cultural deosebit şi în capitala judeţului, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sătmarul, cetatea cavalerilor

Sătmarul, cetatea cavalerilor

Sătmarul, cetatea cavalerilor

Organizatorii celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Medieval de la Ardud au avut ideea să promoveze acest eveniment cultural deosebit şi în capitala judeţului, astfel că sătmărenii care s-au aflat vineri la orele amiezii în zona centrală a municipiului au avut ocazia să asiste la o paradă inedită.

Cavalerii şi domniţele care fac parte din ordinele participante la MedievArtFest 2017 au defilat din Centrul Vechi până în Centrul Nou, oprindu-se din când în când pentru a face demonstraţii de luptă şi vitejie, adevărate turniruri cavalereşti.
MedievArtFest 2017 se desfăşoară la Cetatea Ardudului pe tot parcursul acestui sfârşit de săptămână, iar programul complet poate fi consultat aici.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus