Avram Iancu, comemorat la Carei Reviewed by CD on . Direcția de Cultură a Municipiului Carei a organizat joi, 10 septembrie 2020, începând cu ora 10.00, un scurt moment comemorativ cu ocazia împlinirii a 148 de a Direcția de Cultură a Municipiului Carei a organizat joi, 10 septembrie 2020, începând cu ora 10.00, un scurt moment comemorativ cu ocazia împlinirii a 148 de a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Avram Iancu, comemorat la Carei

Avram Iancu, comemorat la Carei

Avram Iancu, comemorat la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei a organizat joi, 10 septembrie 2020, începând cu ora 10.00, un scurt moment comemorativ cu ocazia împlinirii a 148 de ani moartea eroului național Avram Iancu.

În cadrul manifestării, directorul Direcției de Cultură Carei, Bogdan Georgescu, a evocat personalitatea „Crăișorului Munților”, după care a avut loc un parastas în memoria eroului național.

Au depus coroane: Primăria municipiului Carei prin Direcția de Cultură Carei, Cadrele militare în rezervă, Asociația Unirea 2009 Carei, Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și ALDE.
Programul s-a încheiat cu un scurt moment artistic susținut de către solistele Abrudean Andrea și Silaghi Claudia de la Ansamblul Ceatăra, pregătite de prof. Adrian Pașca.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus