Avem buget pentru reparații… Reviewed by CD on . Consilierii locali au aprobat joi, în unanimitate, bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2017, descris de primarul Kereskenyi Gabor ca fiind „anul reparațiilor Consilierii locali au aprobat joi, în unanimitate, bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2017, descris de primarul Kereskenyi Gabor ca fiind „anul reparațiilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Avem buget pentru reparații…

Avem buget pentru reparații…

Avem buget pentru reparații…

Consilierii locali au aprobat joi, în unanimitate, bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2017, descris de primarul Kereskenyi Gabor ca fiind „anul reparațiilor și proiectelor, fără investiții pompoase”.
Valoarea totală a bugetului este de aproape 300 milioane de lei, din care cea mai mare parte, peste 250 milioane, este rezervată pentru cheltuielile de funcționare ale instituțiilor și serviciilor publice și doar vreo 47 milioane constituie investiții pentru dezvoltare.
În buget sunt prevăzute și sumele alocate funcționării principalelor instituții de cultură și sport, astfel: Teatrul de Nord – 8,5 milioane; Filarmonica – 5,4 milioane; Centrul de Cultură G.M. Zamfirescu – 2,2 milioane; Clubul Sportiv Municipal – 3,5 milioane; Clubul de Fotbal Olimpia – 1,7 milioane.
Cu precizarea că, deși au fost alocați banii necesari pentru funcționarea acesteia în anul 2017, conducerea Primăriei tocmai poartă negocieri pentru a pasa Filarmonica „Dinu Lipatti” în cârca Consiliului Județean, primarul Kereskenyi Gabor arătându-se împovărat de recenta decizie a Guvernului de a majora cu 50% salariile angajaților din instituțiile cu activitate artistică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus