Undă verde de la ADR Nord-Vest pentru proiecte de 27 milioane euro la Satu Mare Reviewed by CD on . Agenţia de Dezvoltare Regională de Nord-Vest a anunţat luni Primăria Satu Mare că a considerat ”conforme și admisibile” Strategia de Dezvoltare a Municipiului S Agenţia de Dezvoltare Regională de Nord-Vest a anunţat luni Primăria Satu Mare că a considerat ”conforme și admisibile” Strategia de Dezvoltare a Municipiului S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Undă verde de la ADR Nord-Vest pentru proiecte de 27 milioane euro la Satu Mare

Undă verde de la ADR Nord-Vest pentru proiecte de 27 milioane euro la Satu Mare

Undă verde de la ADR Nord-Vest pentru proiecte de 27 milioane euro la Satu Mare

Agenţia de Dezvoltare Regională de Nord-Vest a anunţat luni Primăria Satu Mare că a considerat ”conforme și admisibile” Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă.

Practic, ADR Nord-Vest a aprobat astfel posibilitatea accesării unor proiecte în valoare de 26,8 milioane de euro ale Primăriei Satu Mare ce se doresc să fie implementate în perioada 2018-2020.
”Am aprobat Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă în Consiliul Local în 17 august. După mai puțin de o lună, cele două documente au fost declarate conforme și admisibile, ceea ce ne deschide drumul pentru accesarea a 26,8 milioane de euro pentru proiecte ce vor fi finanțate din fonduri europene” – a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus