Alătură-te şi tu campaniei ABC-DAR! Reviewed by CD on . Radio Transilvania si Asociatia STEA demareaza campania ABC-DAR, chemandu-te si pe tine ca partener. « ABC-DAR – Bucuria celui ce primeste si... bucuria celui c Radio Transilvania si Asociatia STEA demareaza campania ABC-DAR, chemandu-te si pe tine ca partener. « ABC-DAR – Bucuria celui ce primeste si... bucuria celui c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alătură-te şi tu campaniei ABC-DAR!

Alătură-te şi tu campaniei ABC-DAR!

Alătură-te şi tu campaniei ABC-DAR!

Radio Transilvania si Asociatia STEA demareaza campania ABC-DAR, chemandu-te si pe tine ca partener. « ABC-DAR – Bucuria celui ce primeste si… bucuria celui ce daruieste » este un program de alfabetizare si de interventie in combaterea si prevenirea abandonului scolar.

1. Alfabetizare si activitati educative: peste 60 de copii si tineri ai strazii beneficiaza de suport educativ la Centrul STEA. Timp de 5 ore pe zi ei invata sa citeasca, sa socoteasca, sa realizeze un CV, sa se prezinte la un interviu, sa-si intretina igiena si sanatatea etc, pentru a fi reintegrati in sistemul educational sau pe piata muncii.
2. Interventie – prin unitatea mobila, Asociatia STEA sprijina peste 120 de copii si tineri care traiesc pe strada. Aproximativ 50% dintre acestia sunt minori, dintre care unii inca frecventeaza scoala. Pentru ei se fac eforturi cu scopul de a preveni abandonul scolar, dar si de a-i incuraja pe altii sa se reintoarca la scoala. Totodata, familiile lor sunt consiliate cu privire la importanta educatiei.
Aceasta actiune necesita nu doar implicarea Asociatiei STEA, ci a intregii comunitati! Poti sa fii: VOLUNTAR in activitatile propuse, SPONSOR daruind produse sau PARTENER oferind sprijin financiar pentru aceste actiuni. Numele tau / al firmei tale va aparea la Radio Transilvania in clipul de promovare a acestei campanii, zilnic.
Radio Transilvania – partener media – sustine CAMPANIA ABC-DAR si va promova toti partenerii implicati in proiectul de educare si consiliere a copiilor si tinerilor strazii, precum si a familiilor acestora.
Contacte:

Radio Transilvania
Str. A.I. Cuza nr. 4/7 tel: 0742-607.994
satumare@radiotransilvania.ro/ www.radiotransilvania.ro

Asociatia STEA
B-dul Octavian Goga nr. 14
Tel: 0361-884.330 / 0751-909.535 sau 0747-232.619
asociatiastea@gmail.com
www.asociatiasteasm.ro sau www.asociatiastea.blogspot.com

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus