Primarul a premiat 18 cupluri la 50 şi 60 de ani de căsnicie Reviewed by CD on . Primarul Dorel Coica a continuat tradiţia premierii cuplurilor cu ocazia nunţii de aur, iar de data aceasta lista premianţilor a fost completată şi cu sătmăreni Primarul Dorel Coica a continuat tradiţia premierii cuplurilor cu ocazia nunţii de aur, iar de data aceasta lista premianţilor a fost completată şi cu sătmăreni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primarul a premiat 18 cupluri la 50 şi 60 de ani de căsnicie

Primarul a premiat 18 cupluri la 50 şi 60 de ani de căsnicie

Primarul a premiat 18 cupluri la 50 şi 60 de ani de căsnicie

Primarul Dorel Coica a continuat tradiţia premierii cuplurilor cu ocazia nunţii de aur, iar de data aceasta lista premianţilor a fost completată şi cu sătmărenii care aniversează nu mai puţin de 60 de ani de căsnicie.

În total au fost premiate 18 cupluri, dintre care 11 îşi sărbătoresc în acest an nunta de aur, iar alte şapte trăiesc împreună deja de 60 de ani. Fiecare pereche a primit, pe lângă felicitările de rigoare, şi câte-un plic cu suma de 500 de lei.
Edilul-şef le-a urat să aibă parte încă multă vreme de aceeaşi dragoste şi fericire care i-a unit în ultima jumătate de secol, declarând că ei sunt un exemplu pentru toţi sătmărenii. La finalul ceremoniei, Dorel Coica şi funcţionarii Primăriei le-au cântat „La Mulţi Ani” oaspeţilor premiaţi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus