Campanie de capturare a câinilor comunitari din Comuna Păulești Reviewed by CD on . Primăria Comunei Păulești anunță faptul că în perioada 07 – 30 august 2017, au loc acțiuni de capturare a câinilor comunitari. În ultima perioadă, în comuna Pău Primăria Comunei Păulești anunță faptul că în perioada 07 – 30 august 2017, au loc acțiuni de capturare a câinilor comunitari. În ultima perioadă, în comuna Pău Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Campanie de capturare a câinilor comunitari din Comuna Păulești

Campanie de capturare a câinilor comunitari din Comuna Păulești

Campanie de capturare a câinilor comunitari din Comuna Păulești

Primăria Comunei Păulești anunță faptul că în perioada 07 – 30 august 2017, au loc acțiuni de capturare a câinilor comunitari.

În ultima perioadă, în comuna Păulești au apărut mai mulți câini fără stăpân, iar Unitatea Administrativ Teritorială Păulești a decis să ia măsuri de siguranță și să încheie un contract cu o firmă de specialitate, care să se ocupe de această problemă.

„Proprietarii de animale, sunt obligați să îi supravegheze și să nu îi lase pe domeniul public. De asemenea, informăm cetățenii că animalele capturate vor fi transportate la un adăpost autorizat, situat în municipiul Satu Mare.
Pentru alte informații, vă rugăm să ne contactați de telefon: 0261 757 306″, a transmis primarul Bontea Zenoviu Stelian

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus