Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști Reviewed by CD on . În urma unei percheziții, polițiștii au descoperit peste 115.000 fire de țigarete susceptibile a proveni din contrabadă. La data de 27 iulie a.c., poliţiştii sp În urma unei percheziții, polițiștii au descoperit peste 115.000 fire de țigarete susceptibile a proveni din contrabadă. La data de 27 iulie a.c., poliţiştii sp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

În urma unei percheziții, polițiștii au descoperit peste 115.000 fire de țigarete susceptibile a proveni din contrabadă.
La data de 27 iulie a.c., poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat de 38 ani, din Satu Mare.
Percheziţiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.
În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate 115.120 fire de ţigarete, de diferite mărci, de proveniență din Ucraina.
Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus