Ziua Mondială a Mediului a fost marcată la Satu Mare Reviewed by CD on . Ziua Mondiala a Mediului este celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, în peste 100 de țări, fiiind organizate manifestari pentru constientizarea populatiei Ziua Mondiala a Mediului este celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, în peste 100 de țări, fiiind organizate manifestari pentru constientizarea populatiei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Ziua Mondială a Mediului a fost marcată la Satu Mare

Ziua Mondială a Mediului a fost marcată la Satu Mare

Ziua Mondială a Mediului a fost marcată la Satu Mare

Ziua Mondiala a Mediului este celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, în peste 100 de țări, fiiind organizate manifestari pentru constientizarea populatiei privind problemele de mediu.

Scopul marcării acestei zile este de a trezi în oameni responsabilitatea că fiecare trebuie să facă ceva pentru ocrotirea naturii şi a mediului înconjurător, să trăiască în armonie cu acesta.
În acest an Comisariatul Judetean Satu Mare al Garzii Nationale de Mediu a marcat evenimentul la data de 07.06.2017, la sediul instituției, prin derularea unor acțiuni pentru cunoasterea mediului inconjurator, de educație ecologică în domeniul deșeurilor, u elevi din clasele a III- a, alături de învățătoarea Gliguța Rodica și clasa IV, învățătoare de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din municipiul Satu Mare.
Aceștia au prezentat proiecte privind importanța protejării unor specii de floră și faună, despre colectarea selectivă a deșeurilor atît la scoala, la locul de joacă, dar și acasă, în scopul reciclării și valorificării acestora. Interesul elevilor a fost crescut în urma prezentării unor aspecte legate de activitatea institutiei noastre și a permis o participare interactivă a tuturor celor prezenți.
Nu a lipsit, în final, recompensarea tuturor participanților cu fructe și dulciuri, pentru modul de însușire și abordare a problematicii de mediu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus