Ziua Jandarmeriei Române Reviewed by CD on . Cu prilejul aniversării a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare a organizat luni, 3 aprilie, diferite a Cu prilejul aniversării a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare a organizat luni, 3 aprilie, diferite a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua Jandarmeriei Române

Ziua Jandarmeriei Române

Ziua Jandarmeriei Române

Cu prilejul aniversării a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare a organizat luni, 3 aprilie, diferite activități pe platoul din Piața 25 Octombrie în prezența oficialităților locale, județene, elevilor și sătmărenilor. Evenimentul a fost prezentat de maior Camelia Lucuț.

Manifestările au început cu salutul de onoare al prefectului Darius Filip și intonarea Imnului de Stat al României.
Preotul militar, Cristian Silaghi, a făcut un ceremonial religios, după care s-au citit mesaje și s-au rostit alocuțiuni.
A urmat apoi parada militară și momentul mult așteptat de cei mici: demonstrațiile de karate, parada câinilor, demonstrații de judo, de auto apărare, demonstrații de spargere a cărămizilor și demonstrații de mânuire a armelor.
La final, copiii prezenți în Centru Nou au putut studia tehnica din dotarea Jandarmeriei, au tras cu arma și au făcut alpinism.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus