Ziua Independenței de Stat Reviewed by CD on . Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial și Ziua Uniunii Europene, sunt motive de săr Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial și Ziua Uniunii Europene, sunt motive de săr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Independenței de Stat

Ziua Independenței de Stat

Ziua Independenței de Stat

Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial și Ziua Uniunii Europene, sunt motive de sărbătoare pentru poporul român, în fiecare an, în ziua de 9 Mai.

Cu acest prilej, la Satu Mare s-au organizat manifestări care au început la Cimitirul Eroilor, cu un parastas, după care autoritățile publice au depus câte o coroană de flori la monumentul din cimitir.
Manifestările s-au mutat la Monumentul Ostașului Român unde tenorul Marian Buzilă a intonat imnul de stat al României, după care s-a intonat imnul Europei și s-a trecut la slujba religioasă. După alocuțiunile rostite s-au depus coroane de flori la Monumentul Ostașului Român din partea Prefecturii, Consiliului Județean și a Primăriei Satu Mare. Evenimentele au fost prezentate de maiorul Camelia Lucuț.
Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare și cu depunerea de coroane din partea partidelor politice și a asociaților culturale și patriotice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus