Ziua Cetății Ardud 2017 Reviewed by CD on . După prima zi, în care scena a fost dedicată folclorului, ardudenii și-au sărbătorit orașul ca de obicei, de Sfântă Mărie Mare, cu un festival pe măsura ospital După prima zi, în care scena a fost dedicată folclorului, ardudenii și-au sărbătorit orașul ca de obicei, de Sfântă Mărie Mare, cu un festival pe măsura ospital Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Ziua Cetății Ardud 2017

Ziua Cetății Ardud 2017

Ziua Cetății Ardud 2017

După prima zi, în care scena a fost dedicată folclorului, ardudenii și-au sărbătorit orașul ca de obicei, de Sfântă Mărie Mare, cu un festival pe măsura ospitalității și a preferințelor culturale alese ale gazdelor.

La orele amiezii, majoretele, însoțite de fanfara tradițională din Berveni și oficialitățile locale, au defilat prin centrul orașului până sub zidurile cetății, acolo unde s-au desfășurat grosul evenimentelor.
De pe scenă i-au salutat pe localnici primarul Ovidiu Duma și oaspeții săi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, deputații Romeo Nicoară și Magyar Lorand, precum și reprezentanții orașelor înfrățite, Jaslo din Polonia și Nagyecsed din Ungaria.
A urmat spectacolul prezentat de corul de copii Ardente din Mădăras, după care au fost premiate cuplurile care-și sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, iar până la focul de artificii de la miezul nopții vor urca pe scenă vedete ale muzicii ușoare din România și Ungaria, capetele de afiș fiind Homonyik Sandor, Cătălin Crișan, Liviu Teodorescu, Corina și Deepcentral.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus