Wizz Air modifică orarul curselor de pe Aeroportul Satu Mare Reviewed by CD on . WIZZ AIR a informat conducerea Aeroportului Satu Mare că se modifică în următoarele trei luni programul curselor de la Satu Mare spre Aeroportul Luton (Londra). WIZZ AIR a informat conducerea Aeroportului Satu Mare că se modifică în următoarele trei luni programul curselor de la Satu Mare spre Aeroportul Luton (Londra). Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Wizz Air modifică orarul curselor de pe Aeroportul Satu Mare

Wizz Air modifică orarul curselor de pe Aeroportul Satu Mare

Wizz Air modifică orarul curselor de pe Aeroportul Satu Mare

WIZZ AIR a informat conducerea Aeroportului Satu Mare că se modifică în următoarele trei luni programul curselor de la Satu Mare spre Aeroportul Luton (Londra). Dacă până acum cursele erau operate în zilele de luni și vineri, începând din luna aprilie cursele vor fi mutate în zilele de miercuri și duminică.

Astfel, aeronava va decola din Londra la ora 15.20 și va ajunge la Satu Mare la ora 20.00. De la Satu Mare va decola de la 20.30 și va ateriza la Londra la 21.20.
Informația a fost confirmată de către directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete, în urma unor discuții cu oficialii Wizz Air.
Satu Mare are curse Wizz Air din octombrie.
Prețul unui bilet începe de la 109 RON. Cursele operate de Wizz Air la Satu Mare vor fi similare cu cele pe care compania le derulează la Suceava.
Sistemul de REZERVARE a devenit activ din 5.09.2016, pe wizzair.com! Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230 de locuri.
Prețul biletelor începe de la 109 lei pentru cei care le vor achiziționa din timp. La prețul de 109 lei călătorul poate avea doar un bagaj mic de mână. Pentru cei mai pretențioși, prețul este de 288 de lei însă pot beneficia de un bagaj mare la cală, un bagaj mare de mână, pe lângă cel mic, își vor putea selecta locurile, vor beneficia de îmbarcare prioritară și altele.
Wizz Air ar putea introduce și alte rute de pe aeroportul Satu Mare
O situație similară a fost și la Suceava. Acolo, operatorul a început tot cu două curse, dar datorită creșterii solicitărilor, astăzi, Wizz Air are patru curse de pe aeroportul din Moldova. Wizz Air are baze la Cluj, Craiova, Timișoara, Sibiu, București și Iași.
Wizz Air este una dintre cele mai cunoscute companii Low Cost. Este un operator maghiar care s-a specializat pe curse europene. Din 2016, flota Wizz Air se bazează doar pe avioane de tip Airbus, compania plasând cea mai mare comandă din modelul A321 Neo, care urmează să fie livrate începând cu 2019. Wizz Air preferă să opereze de pe aeroporturile mai mici, evitând astfel costurile ridicate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus