Dezinsecție cu avionul în municipiul Satu Mare. Scăpăm de țânțari Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Satu Mare anunță că a început deja acțiunea de dezinsecție prin aviotratament împotriva țânțarilor. ”Astfel, pentru evitarea unor reinfest Primăria Municipiului Satu Mare anunță că a început deja acțiunea de dezinsecție prin aviotratament împotriva țânțarilor. ”Astfel, pentru evitarea unor reinfest Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Dezinsecție cu avionul în municipiul Satu Mare. Scăpăm de țânțari

Dezinsecție cu avionul în municipiul Satu Mare. Scăpăm de țânțari

Dezinsecție cu avionul în municipiul Satu Mare. Scăpăm de țânțari

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că a început deja acțiunea de dezinsecție prin aviotratament împotriva țânțarilor.

”Astfel, pentru evitarea unor reinfestări sau apariții a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, sătmărenilor care locuiesc la casă, agenților economici și instituțiilor publice să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate”, susține conducerea Primăriei Satu Mare.
De asemenea, apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare sunt rugaţi să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine, pentru a evita contactul cu substanţele insecticide distribuite pe toate zonele verzi ale oraşului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus