Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu, prezent la Satu Mare Reviewed by CD on . Prefectul Radu Roca alături de subprefectul Altfatter Tamás de secretarul general, Cosmin Dorle și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu au avut în această di Prefectul Radu Roca alături de subprefectul Altfatter Tamás de secretarul general, Cosmin Dorle și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu au avut în această di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu, prezent la Satu Mare

Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu, prezent la Satu Mare

Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu, prezent la Satu  Mare

Prefectul Radu Roca alături de subprefectul Altfatter Tamás de secretarul general, Cosmin Dorle și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu au avut în această dimineață o întâlnire cu vicepreședintele Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor ( ANSVSA) , Ioan Oleleu.
La întâlnire a participat și directorul Direcției Sanitară Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, Nicolae Dumuța.
Vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu va avea o ședință de lucru la DSVSA Satu Mare și apoi o întâlnire cu reprezentanții Uniunii de Ramură a Cooperativelor din Sectorul Taurin-BOVICOOP.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus