Eveniment dedicat voluntarilor sătmăreni din cadrul programului “Salvator din Pasiune” Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a marcat Ziua Internațională a Voluntarilor prin organizarea unui eveniment dedicat vol Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a marcat Ziua Internațională a Voluntarilor prin organizarea unui eveniment dedicat vol Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Eveniment dedicat voluntarilor sătmăreni din cadrul programului “Salvator din Pasiune”

Eveniment dedicat voluntarilor sătmăreni din cadrul programului “Salvator din Pasiune”

Eveniment dedicat voluntarilor sătmăreni din cadrul programului “Salvator din Pasiune”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a marcat Ziua Internațională a Voluntarilor prin organizarea unui eveniment dedicat voluntarilor din cadrul programului “Salavator din Pasiune”.
Începând cu anul 2018 până în prezent, 221 de persoane au urmat cursurile de pregătire din cadrul programului „Salvator din Pasiune” și 105 voluntari au ales să rămână alături de pompierii militari sătmăreni.
În intervalul de timp 2018-2022, contribuția acestora alături de echipajele SMURD B2 la acțiunile derulate în sprijinul celor aflați la nevoie, însumează 3403 de misiuni și 173 de acțiuni de informare preventivă și umanitare.
Peste 40 de tineri implicați, au luat un loc de cinste în clubul unității alături de prefectul județului Satu Mare, domnul Radu Roca, (I)Inspectorul șef al unității Lt.col. Buzduga Sergiu Marius, (I)Adjunctul Inspectorului șef, doamna col. Mocan Dana și coordonatorul voluntarilor, domnul Lt.col. Pintea Sebastian, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș”, al județului Satu Mare. Mărturiile rostite din experiența vieții de voluntar, vizionarea unor filmulețe surprinse din activitatea lor precum și o serie de exerciții demonstrative, desfășurate pe platoul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, au făcut ca acest eveniment să fie cuprins de gânduri, trăiri și emoții intense.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus