Un strop de fericire din partea unor tineri cu inima de aur Reviewed by CD on . Asociația sportivă a poliției, Dinamo MSM, împreună cu alți prieteni apropiați lor, au făcut în prag de sărbători un demers demn de lăudat. Aceștia au luat la p Asociația sportivă a poliției, Dinamo MSM, împreună cu alți prieteni apropiați lor, au făcut în prag de sărbători un demers demn de lăudat. Aceștia au luat la p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un strop de fericire din partea unor tineri cu inima de aur

Un strop de fericire din partea unor tineri cu inima de aur

Un strop de fericire din partea unor tineri cu inima de aur

Asociația sportivă a poliției, Dinamo MSM, împreună cu alți prieteni apropiați lor, au făcut în prag de sărbători un demers demn de lăudat. Aceștia au luat la pas agenții economici din oraș, au bătut pe la porțile prietenilor cu firme, cu dare cu mână și cu o situație financiară bună,pentru a-i mobiliza să facă un gest caritabil. Aceștia au strâns fonduri pentru a face sărbătorile mai fericite pentru 100 de copii.

politie

Din suma strânsă, cei 4000 de lei, care nu a fost deloc de neglijat, cei câțiva prieteni au plecat la cumpărături,acolo unde au negociat la sânge pentru a cuprinde cât mai multe produse în suma adunată. Prima casă de copii vizitată a fost cea de la Halmeu, unde au fost debarcați cu ajutorul tinerilor rezidenți acolo, șase brazi, câte unul pentru fiecare modul al centrului și unul pentru sala de mese, detergent, haine, jucării și câte o mică surpriză dulce pentru copiii.

În centrul de la Halmeu sunt cazați 55 de copii dați spre plasament, în cinci module, unde aceștia se gospodăresc individual, câte un asistent ghidându-i doar în activitatea pe care o au de făcut zilnic. Cei mici au fost extrem de încântați că vor avea astfel, și în acest an, brad de Crăciun, de această dată în fiecare apartament al lor și nu doar unul singur.
A doua vizită a fost realizată la centrul din Hurezu, acolo unde aproximativ 40 de copii au primit ceea ce îngrijitoarele acestora solicitaseră anterior ca necesitate, respectiv încălțăminte, lenjerie intimă, praf de spălat și haine de iarnă.

Cu acest dar, cei câțiva prieteni și oamenii care au ales să îi ajute au reușit să aducă un plus de bucurie în sufletele a 100 de copii, pentru care altfel, sărbătorile ar fi fost mai triste.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus