Conducerea și angajații Primăriei Păulești colindată de copiii Reviewed by CD on . Primăria Comunei Păuleşti şi-a deschis porțile luni, 19 decembrie, pentru a primii colindul. Primii oaspeți ai instituției au fost 30 de copiii de la Şcoala Gen Primăria Comunei Păuleşti şi-a deschis porțile luni, 19 decembrie, pentru a primii colindul. Primii oaspeți ai instituției au fost 30 de copiii de la Şcoala Gen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Conducerea și angajații Primăriei Păulești colindată de copiii

Conducerea și angajații Primăriei Păulești colindată de copiii

Primăria Comunei Păuleşti şi-a deschis porțile luni, 19 decembrie, pentru a primii colindul. Primii oaspeți ai instituției au fost 30 de copiii de la Şcoala Generală „Lucian Blaga” Satu Mare. Pentru a-i întâmpina aşa cum se cuvine pe colindătorii ce aduc vestea Naşterii lui Hristos şi pentru a le mulţumi pentru cadoul primit, conducerea și angajații primăriei au împărțit pachete din partea lui Moș Crăciun.

lucian-blaga

Marți, 20 decembrie, copiii de la Şcoala Generală „Soltesz Janos” Ambud şi doamnele învățătoare au fost cei care au luminat ziua celor lucrează pentru comunitatea din jurul lor. Aceștia au fost pregătiți cu un program divers.

 

În prag de sărbătoare, colectivul Şcolii Generale Păuleşti, au pregătit un program artistic divers. Elevii, profesorii şi directoarea instituției,au încălzit sufletele celor care lucrează în folosul comunității cu poeziile şi colindele cântate despre Naşterea Domnului Iisus Hristos.

Primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, Viceprimarul Cătălin Fekete și angajații instituției vă urează Sărbători Fericite, Un An Nou Fericit și plin de realizări!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus