Un sătmărean vicepreședinte al Tineretului Liberal Democrat Reviewed by CD on . Vineri a avut loc la București prima Conferință Națională de Alegeri a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. Peste 600 de tineri din toată țara au p Vineri a avut loc la București prima Conferință Națională de Alegeri a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. Peste 600 de tineri din toată țara au p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Politică»Un sătmărean vicepreședinte al Tineretului Liberal Democrat

Un sătmărean vicepreședinte al Tineretului Liberal Democrat

Un sătmărean vicepreședinte al Tineretului Liberal Democrat

Vineri a avut loc la București prima Conferință Națională de Alegeri a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. Peste 600 de tineri din toată țara au participat la acest important eveniment.

A fost o zi plină de dezbateri constructive, la finalul căreia a fost aleasă noua conducere a organizației Tineretului Național ALDE.
În funcția de Președinte al TLDE a fost ales Claudiu Catana alături de 35 de vicepreședinți și membri ai Biroului Permanent Național.
“Noi, tinerii din ALDE, putem să fim generația care construiește în România, iar contribuția fiecăruia este esențială. În acest moment suntem o echipă în creştere, suntem parteneri de drum lung ai ALDE, susținem proiectul politic lansat de președintele Calin Popescu- Tariceanu. Noi suntem cei care în viitorul apropiat vor trebui să ducă mai departe tradiția liberală, proiectul politic al ALDE” – a declarat Claudiu Daniel Catana.
Județul Satu Mare a reușit să obțină un vicepreședinte – Chiorean Vlad Ionuț – și un membru supleant – Tămășan Claudiu.
La eveniment a participat și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar și alte personalități din cadrul conducerii ALDE.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus