Trafic record pe Aeroportul Satu Mare Reviewed by CD on . Ieri, 8 august, a fost marcat un moment important pentru Aeroportul Satu Mare: 848 pasageri au ajuns (sau au sosit de) la Roma, Londra și Paris. “Ne dorim ca as Ieri, 8 august, a fost marcat un moment important pentru Aeroportul Satu Mare: 848 pasageri au ajuns (sau au sosit de) la Roma, Londra și Paris. “Ne dorim ca as Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trafic record pe Aeroportul Satu Mare

Trafic record pe Aeroportul Satu Mare

Trafic record pe Aeroportul Satu Mare

Ieri, 8 august, a fost marcat un moment important pentru Aeroportul Satu Mare: 848 pasageri au ajuns (sau au sosit de) la Roma, Londra și Paris.

“Ne dorim ca astfel de zile să devină normalitate la Aeroportul Satu Mare, iar pasagerii noștri să aibă acces cît mai ușor la importante destinații europene. Cred că în curînd vom depăși cifra simbolică de 1000 de pasageri pe zi, ceea ce ne face să fim încrezători în dezvoltarea aeroportului și a serviciilor pe care le oferim atît pasagerilor, cît si companiilor aeriene. Chiar dacă pe moment situația este – încă – sub semnul anormalității, noi îi asigurăm pe pasagerii noștri că facem eforturi constante și continue de a le facilita tranzitul prin aeroport și de a găsi soluții pentru a le fi cît mai confortabil timpul petrecut la noi. Le mulțumim cu această ocazie și îi asigurăm de întregul nostru sprijin.” a declarat directorul Aeropotului Satu Mare, Mihai Pătrașcu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus