Tradiția Carnavalului de Fărșang, la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare Reviewed by CD on . Seniorii de la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare, situat pe Aleea Jiului, au avut parte de o zi specială. Aceștia au marcat Fărșangul sau carnavalul ce p Seniorii de la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare, situat pe Aleea Jiului, au avut parte de o zi specială. Aceștia au marcat Fărșangul sau carnavalul ce p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Tradiția Carnavalului de Fărșang, la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare

Tradiția Carnavalului de Fărșang, la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare

Tradiția Carnavalului de Fărșang, la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare

Seniorii de la Centrul de zi pentru vârstnici Satu Mare, situat pe Aleea Jiului, au avut parte de o zi specială. Aceștia au marcat Fărșangul sau carnavalul ce precede Postul Paștelui romano-catolic.

S-au îmbrăcat în costume amuzante, au organizat scenete, au recitat poezii, iar muzica și voia bună au fost nelipsite. Aceștia spun că Fărșangul este o tradiție pe care o țin minte încă din tinerețe. Peste 90 de seniori au participat la evenimentul din acest an, care a avut doi ani pauză din cauza pandemiei.

,,Centrul de pe Aleea Jiului este un model de proiect pe care împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare dorim să-l multiplicăm şi pe cealaltă parte a râului Someş, să ajungem în timp să avem astfel de centre în fiecare cartier al oraşului, să fie cât mai aproape de locaţia de domiciliu a beneficiarilor. Este important să fim alături de seniori și să-i implicăm în comunitate”, a declarat directorul Direcției de Asistență Socială, Adrian Balaj.

Centrul social de zi pentru vârstnici din Micro 14 de pe Aleea Jiului nr. 64 a fost înființat cu fonduri europene prin Programul POCU 2014-2020. Pentru unii seniori centrul de zi pentru vârstnici a oferit posibilitatea de a face parte dintr-un nou colectiv, pentru alții a asigurat noi preocupări, fiind mereu însoțiți și îndrumați de personal specializat.
Seniorii care doresc să frecventeze Centrul pot apela numărul 0361.422.457 pentru a solicita informații sau detalii suplimentare despre activitatea centrului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus