Lucrări de modernizare a Aeroportului Internațional Satu Mare Reviewed by CD on . La sediul Consiliului Județean Satu Mare, a fost semnat cu reprezentanții firmei constructoare, contractul pentru realizarea lucrărilor de îmbunătățire a condiț La sediul Consiliului Județean Satu Mare, a fost semnat cu reprezentanții firmei constructoare, contractul pentru realizarea lucrărilor de îmbunătățire a condiț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrări de modernizare a Aeroportului Internațional Satu Mare

Lucrări de modernizare a Aeroportului Internațional Satu Mare

Lucrări de modernizare a Aeroportului Internațional Satu Mare

La sediul Consiliului Județean Satu Mare, a fost semnat cu reprezentanții firmei constructoare, contractul pentru realizarea lucrărilor de îmbunătățire a condițiilor de siguranță și de securitate a aeroportului.
În cadrul acestui proiect se va construi un drum tehnologic perimetral cu o lungime de peste 8 km, o remiză PSI, un gard perimetral inteligent. De asemenea, va fi achiziționată o autospecială de intervenție, o ambulanță și vor fi instalate echipamente moderne pentru efectuarea controlului de securitate.
Contractul are o valoare de peste 48 de milioane de lei, bani asigurați din fonduri europene, alocări de la bugetul de stat și din bugetul local al Județului Satu Mare.
Acest contract de lucrări face parte dintr-o investiție mai amplă, în valoare de peste 80 de milioane de euro, care vizează extinderea și modernizarea întregului aeroport.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus