Tinerii sunt așteptați să participe la concursul de invenții și creații Reviewed by CD on . Ministerul Tineretului şi Sportului organizează în perioada 20-24 noiembrie cea de a XI – a ediţie a „Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pen Ministerul Tineretului şi Sportului organizează în perioada 20-24 noiembrie cea de a XI – a ediţie a „Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Tinerii sunt așteptați să participe la concursul de invenții și creații

Tinerii sunt așteptați să participe la concursul de invenții și creații

Tinerii sunt așteptați să participe la concursul de invenții și creații

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează în perioada 20-24 noiembrie cea de a XI – a ediţie a „Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret”.

Cu acest prilej se lansează şi un concurs de invenţii şi creaţii pentru tineri, cu vârste între 14 şi 35 ani, la următoarele secţiuni:
– Ştiinţe aplicate mecanică, electricitate, optică, termotehnică, biotehnologie, nanotehnologie, aeronautică, astronautică, etc ;
– Tehnologia informaţiei tehnologie care asociază utilizarea calculatorului şi a informaţiilor, care ajută să producă, să manipuleze, să comunice sau să difuzeze informaţiile ;
– Creaţie Tehnică de produs, de interior, grafic design, etc .
Creaţiile şi invenţiile vor fi expuse în cadrul salonului, fiecare tânăr/echipă având la dispoziţie un spaţiu de prezentare. Selecţia lucrărilor înscrise se realizează de către jurii formate din specialişti ai domeniilor respective, iar cele mai creative şi inovative lucrări vor fi premiate, într-un cadru festiv.
Numărul de tineri care participă în echipă este de maxim trei, însoţiţi, eventual, de un profesor.
Selecţia participanţilor se face în baza următoarelor decumente: 1.Formular de inscriere; 2. Document de identitate CI în copie; 3. Curriculum Vitae.
Aceste documente se vor transmite la adresa de e-mail: salon.national2013@mts.ro, având inscripţionată, în câmpul “Subiect”, menţiunea “Înscriere”Salonul Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret”” până duminică, 27 octombrie 2013.
Lista partcipanţilor selectaţi va fi postată pe site-ul M.T.S., www.mts.ro în data de 30 octombrie 2013.
Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul www.mts.ro sau solicitat pe adresa de e-mail: djst.satumare@mts.ro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus