Ţigări de la duty-free şi Audi A4 confiscate de poliţiştii de frontieră Reviewed by CD on . Azi-noapte, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, au depistat înt Azi-noapte, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, au depistat înt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Ţigări de la duty-free şi Audi A4 confiscate de poliţiştii de frontieră

Ţigări de la duty-free şi Audi A4 confiscate de poliţiştii de frontieră

Ţigări de la duty-free şi Audi A4 confiscate de poliţiştii de frontieră

Azi-noapte, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, au depistat într-un autovehicul marca Audi A4, cu numere provizorii de Arad, 2.000 pachete de ţigări marca Jin Ling, provenite din magazine duty free, ţigări în valoare de peste 9.000 lei.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Negreşti Oaş, ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Cercetările în acest caz continuă pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus