Sute de sătmăreni au ajuns la spital de Paşte Reviewed by CD on . Pentru mulţi sătmăreni, sărbătoarea Paştelui s-a terminat la spital. În weekend-ul care tocmai a trecut, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare s-a Pentru mulţi sătmăreni, sărbătoarea Paştelui s-a terminat la spital. În weekend-ul care tocmai a trecut, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare s-a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sute de sătmăreni au ajuns la spital de Paşte

Sute de sătmăreni au ajuns la spital de Paşte

Sute de sătmăreni au ajuns la spital de Paşte

Pentru mulţi sătmăreni, sărbătoarea Paştelui s-a terminat la spital. În weekend-ul care tocmai a trecut, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare s-au confruntat cu 570 de cazuri, dintre care zeci de pacienţi care au consumat în exces alimente şi alcool.
La fel ca şi în fiecare an, sărbătorile Pascale au făcut numeroase victime care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe pe baza consumului excesiv de produse alimentare şi de alcool, însă niciun caz nu a necesitat internarea în spital.
Pe fondul consumului de alcool, alte 23 de persoane au primit îngrijiri medicale după ce au fost implicate în agresiuni. De asemenea, s-au înregistrat şi tentative de suicid.
„Peste o sută de persoane (112) au ajuns la UPU cu probleme digestive provocate, probabil, de consumul excesiv de alimente grase. Un număr de 23 de persoane au ajuns la UPU în stare avansată de ebrietate, 18 după ce au fost agresate, 13 după ce au fost înțepate de căpușe, cinci mușcate de câini, patru după ce au fost implicate în accidente rutiere, trei după tentative de suicid”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian.
Printre pacienţii care au necesitat îngrijiri medicale în weekend, s-au aflat şi 13 persoane înţepate de căpuşe şi alte patru persoane implicate în accidente rutiere, dar fără consecinţe grave.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus